Panther Precision Mono Track


Cinegrip Panther Precision Monotrack

Nog vrij onbekend in Nederland maar monotracks hebben in andere landen als België, Frankrijk en Amerika hun functie inmiddels al bewezen. Niet dat 'gewone' tracks niet goed zijn, in tegendeel maar monotracks hebben vele voordelen. De Panther Precision Mono Track onderscheidt zich door zijn RVS beschermkap over het rijvlak wat het lichte maar kwetsbare aluminium beschermt. Hierdoor heeft iedere overgang ook maar één snede wat ten goede komt aan de rijder.

Cinegrip Panther Precision Monotrack

De profielen zijn los te gebruiken in de gebruikelijke spoorbreedte van 62cm maar ook in een smallere spoorbreedte van 36cm wat erg handig kan zijn in krappe ruimtes. De gebruikelijke tussenliggers zijn er optioneel tussen te plaatsen. Ook zijn er speciale tussenliggers beschikbaar met de Panther Telescopic Tubes wat het waterpas leggen van de track, zeker met groot hoogte verschil gemakkelijk maakt.

Cinegrip Panther Precision Monotrack

Door het weglaten van de tussenliggers is het voor acteurs eenvoudiger om voor de camera uit of achter de camera aan te lopen.  Zo kunnen ze zich volledig concentreren op hun spel en is er geen risico op struikelen.